El Club Hoquei Olot perd contra el GEiEG amb un resultat que no reflecteix el partit (1-3)

El Club Hoquei Olot va perdre aquest dissabte a la tarda contra el GEiEG en un partit que va dominar el conjunt olotí. Després d’una primera meitat sense gols, els visitants es van avançar a la represa. L’Olot ho va intentar sense èxit i el GEiEG va anotar dues dianes més per sentenciar el matx. L’Olot va maquillar el marcador amb un gol de penal a les acaballes del partit.


El Pavelló d’Esports d’Olot va tornar a ser protagonista d’una inoblidable i intensa tarda d’hoquei, com ja és habitual. Tot i això, el Club Hoquei Olot no va aconseguir superar el GEiEG en un partit que va dominar clarament el conjunt local. La primera meitat no va ser destacada. Els dos conjunts van buscar el gol de manera repetida, però sense encert. Així, la primera part va acabar sense gols.

Miki Ràfols, entrenador CH Olot: “Hem tingut ocasions a la primera part, hem tingut ocasions a la segona part de sobres per fer gol. Amb un 0-1, nosaltres amb una mica d’encert hauríem d’haver arribat amb un 3-1 o un 4-1, i haver-nos endut els tres punts. Ve moltíssima gent a veure hoquei. Jo fa molts anys que estic al club, i mai havia vist les grades com estan. Els ho vull agrair, de part de l’equip i personalment”.

 

Fran González, entrenador GEiEG: “Tot i l’1-3, ha sigut un partit molt disputat, que podia haver caigut a favor de qualsevol dels dos equips. Hem tingut la sort de posar-nos per davant amb el 0-3, i veritablement tot s’ha definit al final del partit. Qui no hagi vist el partit, és un resultat que no ha estat fàcil aconseguir”.

La segona meitat va ser molt diferent. L’Olot va iniciar la represa amb molta més intensitat, però no va aconseguir avançar-se. De fet, va ser el GEiEG que, després d’una recuperació i un hàbil contraatac, va aconseguir marcar el primer de la tarda. El gol visitant no va fer deixar de buscar la diana als olotins, que ho van intentar de totes les formes possibles.

Quan faltava un minut i vint segons pel desenllaç, l’Olot va decidir arriscar i treure el porter-jugador. Davant el risc que va comportar la decisió, el GEiEG va marcar a porteria buida gairebé des del mig del camp. Al cap d’uns segons, l’àrbitre va xiular la falta directa a favor del conjunt visitant, que va transformar amb el tercer gol.

L’Olot va aconseguir maquillar el marcador amb un gol de penal a les acaballes del matx. Un partit molt emocionant amb un resultat que no reflecteix la realitat del partit, davant un pavelló ple de gom a gom, una vegada més.