El CPA Olot no aconsegueix superar el CPA Girona i queda en segona posició al Campionat Territorial

El CPA Olot no va superar el Girona en el primer campionat de la temporada i s’ha hagut de conformat amb la segona posició al campionat territorial gironí. El ‘No em tallis les ales’ va obtenir una puntuació de 90,4, tres punts per sota del ‘Bacterium’ del CPA Girona.


La primera cita del calendari del CPA Olot era, com sempre el Campionat Territorial que un any més es celebrava al Pavelló Municipal de Fontajau de Girona. Fins allà es van desplaçar uns 400 olotins per veure en acció el nou ball de les patinadores de Ricard Planiol i Ester Fàbrega. Però en aquesta primera prova de foc, el ‘No em tallis les ales’ no va acabar de brillar. En l’execució va haver-hi alguns errors tècnics, de coordinació i algunes caigudes. Uns desajustaments que es van notar en la puntuació del jurat. L’Olot, que va sortir a pista just després del CPA Girona, va obtenir una puntuació de 90.4 i a l’instant es va saber que no quedarien en primera posició. L’execució del ‘Bacterium’ del Girona havia obtingut, uns minuts abans, una puntuació tres punts superior, un 93,3. Així és com el CPA Olot, després de 16 anys consecutius liderant el campionat provincial, va perdre ahir el lideratge quedant en segona posició. El CPA Girona ja fa uns anys que cada vegada s’acosta més a les olotines i en aquesta ocasió van fer valer la seva bona posada en escena per fer-se amb el primer lloc.

Ricard Planiol, director tècnic i artístic CPA Olot: “El grup A està acostumat sempre a sorprendre a molta gent a donar molta il·lusió, però jo crec que aquesta pressió que han tingut avui els ha passat molta factura i no han pogut amb tot el que suposava aquesta coreografia. Això ens dona molt de marge per poder millorar i per treballar de cares a la propera competició. Esperem que això millori i per això treballarem”

El campionat tampoc va acabar de ser rodat per al grup de xou B del CPA Olot. L’equip, que va ser l’últim en actuar, va obtenir la cinquena posició i perdent així el tiquet per assistir al campionat català. Més bon regust de boca va deixar l’equip Júnior. El seu ‘Dona’m corda’ va quedar en quarta posició de la categoria júnior.

La propera cita destacada per al grup A del CPA Olot és el Campionat de Catalunya de grups de Xou. Aquest es celebrarà el proper 16 i 17 de febrer a Reu de manera que l’equip de Ricard Planiol i Ester Fàbrega té tres setmanes de marge per polir el ‘No em Tallis les ales’, intentar capgirar l’ inèrcia d’aquest primer campionat i imposar-se al Girona.

 

 

x