La UE Olot surt derrotada del duel contra l’Atlètic Llevant (1-0)

La Unió Esportiva Olot no va aconseguir superar l’Atlètic Llevant aquest diumenge al matí. El conjunt olotí va perdre per la mínima a la Ciutat Esportiva de Bunyol en el partit corresponent a la 22a jornada de lliga. Després d’una primera meitat sense dianes, el conjunt local va estrenar el marcador en un ràpid contracop. L’Olot venia de guanyar el derbi gironí contra el Peralada i l’Atlètic Llevant havia empatat el seu últim partit.


El partit va ser molt igualat. Durant la primera part del matx, a tots dos conjunts els va costar arribar a l’àrea contrària amb perill. Les accions a pilota aturada van començar a prendre protagonisme i els dos equips ho van intentar amb llançaments de falta i serveis de cantonada que no van tenir premi. Així, els jugadors van emprendre el camí cap als vestidors amb un marcador encara sense estrenar.

La segona meitat va canviar el plantejament del partit i va ser molt més intensa. Els blaugranes van tenir l’oportunitat de fer el primer en dos córners, però no van tenir sort. Tot i això, en un ràpid contraatac al minut 63, Eneko va inaugurar el marcador, gràcies a una bona assistència de Corró. El gol va deixar tocat l’Olot, que va intentar empatar el partit sense èxit. Finalment, l’Atlètic Llevant es va endur els tres punts i la UE Olot va marxar cap a casa sense premi. Amb aquesta derrota, l’Olot se situa setè a la classificació, mentre que l’Atètic Llevant és dotzè.