Detenen un home per dos robatoris i una temptativa amb intimidació a Olot

La Policia Municipal d’Olot, amb el suport dels Mossos d’Esquadra, ha detingut una persona acusada d’una temptativa de robatori amb intimidació i dos robatoris més per estrebada. El detingut és un home de 42 anys, veí d’Olot i amb nombrosos antecedents policials. La detenció es va produir ahir, al voltant de les onze de la nit, en un bar del carrer Gòdua d’Olot. L’home es trobava a l’interior del local amenaçant els seus responsables amb la cara tapada. Seguidament es va localitzar el ciclomotor presumptament preparat per efectuar la fugida. El mateix diumenge, la Policia Municipal d’Olot ja havia rebut dos avisos, el primer, pel robatori d’una bossa de mà en el pàrquing d’un supermercat de la ciutat, a més d’un segon cas a les 11 de la nit. La Policia Local va iniciar la recerca de l’autor dels fets pel sector de la segona denúncia i va ser en passar per davant del bar, quan van observar en el seu interior una persona tapada amb un buf que amenaçava amb una navalla a un dels responsables del local. Els efectius van reduir i detenir l’home. Arribat el suport dels Mossos d’Esquadra, el detingut va ser traslladat a dependències de la Policia Catalana. A les properes hores passarà a disposició judicial. Els Mossos d’Esquadra continuen les investigacions per relacionar al detingut amb les diverses estrebades amb ciclomotor succeïdes en el mateix dia i dies anteriors.

x