El col·laborador de Junqueras Sergi Sol presenta el llibre ‘Fins que siguem lliures’ a Besalú amb Anna Caula i Maxi Calero

Ahir es va presentar a Besalú el llibre ‘Fins que siguem lliures’ sobre Oriol Junqueras. L’autor és el periodista Sergi Sol, col·laborador i amic del President d’Esquerra Republicana, que va parlar del llibre acompanyat de la portaveu del partit al Parlament, Anna Caula, i l’amic de Junqueras Maxi Calero.


Esquerra Republicana va escollir Besalú per presentar a la Garroxta el darrer llibre sobre el president del partit, “Fins que siguem lliures”. L’obra, escrita pel periodista i ex-cap de gavinet de Junqueras, Sergi Sol, vol reivindicar la figura del dirigent republicà, actualment empresonat, però també recull una anàlisi personal dels fets clau dels últims mesos.

Sergi Sol, autor ‘Fins que siguem lliures’: “Intentem explicar qui és l’Oriol, com aconsegueix guanyar a Sant Vicenç dels Horts, com viu el 20 de setembre, l’1 d’octubre, el 17 d’agost o tants altres dies que vaig tenir la sort de viure al seu costat”

A la presentació d’aquest dilluns al vespre, Sol va estar acompanyat del músic Pep Picas i d’un dels amics més pròxims de Junqueras, Maxi Calero, que va parlar de Sant Vicenç dels Horts com a exemple de ciutat republicana. També va ser-hi la Portaveu d’Esquerra al Parlament, Anna Caula. La diputada gironina va retreure a la Fiscal General de l’Estat que no es permetin observadors internacionals al judici de l’1 d’octubre.

Anna Caula, Portaveu ERC Parlament de Catalunya: “Dius, si realment són tan transparents i defensen que hi haurà un judici just, perquè no hi pot haver observadors internacionals que obren una finestra al món? Esperança sempre, però amb aquesta expectativa que realment sigui un judici just”

Caula també va expressar el suport d’Esquerra a la vaga general que prepara la Intersindical CSC per la data d’inici del judici als presos independentistes, prevista pel 5, 6 o 7 de febrer.

x