El CPA Olot considera que té marge suficient per millorar la coreografia de l’equip A de cara al Campionat Català de grups xou

L’equip A del Club de Patinatge Artístic Olot és conscient que no va fer una bona actuació al Campionat Territorial gironí. El grup considera que la coreografia ‘No em tallis les ales’ és bona, però segons la capitana Anna Quintana falta més treball per part de les patinadores per aconseguir portar-la a terme de forma perfecte.


L’execució de la coreografia ‘No em tallis les ales’ del grup A del CPA Olot al territorial gironí va viure diverses incidències: les tres caigudes i els errors en l’atrezzo van evidenciar que les olotines no van estar al seu millor nivell. Per a la capitana, Anna Quintana, hi va influir l’increment de la competència per igualar les olotines, un fet que obliga al CPA a esforçar-se per apujar el llistó amb el mateix temps de preparació. El fet de competir des del primer moment contra el CPA Girona, subcampió del món, també es nota en l’exigència sobre la pista.

Anna Quintana, capitana CPA Olot: “Vam sortir a la pista amb un plus de pressió afegida, pel temps de preparació que havíem disposat i pel fet que es competeixi contra els millors ja de bon inici”.

Les patinadores creuen que tenen un ball amb possibilitats de ser guanyador. Són conscients que el disc té marge de millora respecte la coreografia feta a Girona.

Anna Quintana, capitana CPA Olot: “Qui té el treball té la força. Hem treballat molt però ho hem de fer més. Ens hem de sentir més còmodes”.

El dia abans, les olotines van presentar les coreografies a l’afició olotina, i l’equip A va executar un ball més rodat, malgrat que encara no fos perfecte. També van mostrar els seus discs l’equip júnior i el B. Pel que fa a les més joves, l’equip tècnic està satisfet dels seus progressos i la quarta posició assolida al territorial amb ‘Dona’m corda’.

Anna Quintana, capitana CPA Olot: “Treballen moltíssim, l’equip A va pujant el nivell i necessitem que de ben petites pugin apretant fort. La coreografia és més difícil”.

Pel que fa a l’equip B, el CPA considera que ‘La Font dels Desitjos’ és una coreografia competitiva: van quedar en cinquena posició, i per ben poc no s’han classificat automàticament pels Campionats de Catalunya.

La resposta a la presència de l’equip B al català de grups de xou, així com la millora del ball de l’A, es coneixerà en tres setmanes, al Campionat de Catalunya de Patinatge Artístic de Reus.

x