La velocitat màxima a la C-66, que connecta la Garrotxa i el Pla de l’Estany, passa de 100 a 90 km/h a partir d’avui

Avui entra en vigor el canvi del límit de velocitat a les carreteres convencionals que el govern espanyol ha aprovat amb l’objectiu de reduir la sinistralitat. A Catalunya, el Departament de Territori i Sostenibilitat ha rebaixat la velocitat màxima dels cent quilòmetres per hora als 90 en diversos punts de la xarxa viària. Una mesura que a la Garrotxa afecta una única via; la C-66, que connecta Besalú amb Banyoles. A la demarcació de Girona hi ha quatre carreteres més on s’ha col·locat  nova senyalització d’acord amb el canvi: la C-31, del Vendrell a Figueres, la C-26, de Figueres a Borrassà, la C-65, de Girona a Sant  Feliu de Guíxols, i l’Eix Transversal. No es preveu cap tipus de moratòria pel que fa a les sancions, per tant, en cas de superar la velocitat permesa.

x