Més de 300 persones participen a la primera Jornada de Transformació Educativa d’Olot

Més de 300 persones van participar aquest cap de setmana a les primeres Jornades de Transformació Educativa d’Olot, impulsada per diversos mestres de l’escola Malagrida. Una desena de ponents van oferir xerrades i tallers durant tot el dissabte a la sala El Torín. Entre ells hi havia Cesar Bona, escollit com un dels cinquanta millors docents del món.


La Sala El Torín d’Olot va omplir-se dissabte de persones interessades en el món de l’educació. S’hi va celebrar la primera Jornada de Transformació Educativa, una iniciativa de tres professors de l’escola Malagrida pensada perquè la comunitat educativa garrotxina pugui formar-se i conèixer altres punts de vista sense moure’s de comarca.

Els organitzadors van aconseguir concentrar en un sol dia les ponències d’alguns dels referents en innovació educativa de tot l’estat, amb una molt bona resposta pel que fa a l’assistència.

Jordi Ferrarons, Director Escola Malagrida i organitzador: Hem tingut més de 320 assistents a les jornades, un èxit de participació també pel fet que no se n’haguéssin realitzat mai abans. Arran de diferents jornades a les que havíem assistit vam pensar que podia ser retllevant compartir l’experiència a nivell de la comunitat educativa.

La primera Jornada de Transformació Educativa d’Olot  va tenir com a cap de cartell a Cesar Bona, finalista del Global Teacher Price, que reconeix els millors docents del món.

César Bona, professor i finalista del Global Teacher Price: No hemos de tener una vision adultocéntrica, hay que escuchar a los niños y compartir.

També van participar-hi Eduard Vallory, Director d’Escola Nova 21, la psicòloga Assumpció Salat o l’experta en neuroaprenentatge Laia Casas.