El festival de música folk de la Garrotxa, el Garrotxinàrius, tindrà lloc el proper dissabte 2 de febrer

Torna el festival de música folk de la Garrotxa el proper dissabte 2 de febrer. Enguany el Garrotxinàrius ha estat organitzat per l’associació Ofolk, l’Institut de Cultura d’Olot i el Centre Artesà Tradicionàrius de Barcelona,  que oferiran als assistents les actuacions de dos grups, un de català i un altre d’occità.

Pep Berga, Regidor de Cultura de l’Ajuntament d’Olot: “Ens han preparat un programa molt atractiu, tant pels que volen ballar com pels que només volen escoltar música. Hi ha la presència d’un grup català d’aquells llegendaris, diria jo, i a més amb molta relació amb la comarca de la Garrotxa, però també amb presència internacional”

El festival començarà a les 4 de la tarda, on s’impartiran diversos tallers de dansa fins les 6 a la sala el Torín i al Teatre Principal d’Olot, i a ¼ de 9 del vespre tindrà lloc el sopar, que continuarà fins les 10 amb el ball i els concerts.

Mar Bolea, Membre d’Ofolk: “Aquest any hem convidat dos grups, com sempre fem un d’internacional i un de català. Aquest any el grup internacional serà ‘Castanha e Vinovèl’, que és un grup occità i que combina instruments com la viola de roda, l’acordió, percussió i cant. Després com a grup català tenim ‘Clau de Lluna’ que és un grup molt emblemàtic dels anys 90, és molt conegut a la comarca, té una llarga trajectòria i aquest any celebren els 30 anys”

Els tallers i el ball de la 6a edició del Garrotxinàrius tindran un preu de 10 euros per anticipat i 12 euros a taquilla i es podran adquirir conjuntament per 20 euros. Enguany s’espera que la participació rondi els 200 assistents, xifra que es va assolir en edicions anteriors.

Deixa un comentari