Els entrenadors Raúl Garrido i Kevin Martínez allarguen la seva vinculació amb la Unió Esportiva Olot fins el juny de 2020

Raúl Garrido renova per una temporada més amb la Unió Esportiva Olot. Firma juntament amb Kevin Martínez, el seu segon entrenador, que l’ha acompanyat en tot moment en la seva trajectòria a la banqueta garrotxina. Els dos consideren que estan molt identificats amb els valors que representa el club.

L’equip tècnic de la Unió Esportiva Olot format per Raúl Garrido i Kevin Martínez seguirà fins el juny del 2020. Representa l’aposta per l’estabilitat aconseguida sota la direcció de l’entrenador valencià, que afirma sentir-se molt identificat amb el projecte olotí, i per tant considera que és un lloc idoni per créixer conjuntament.

Raúl Garrido, entrenador Unió Esportiva Olot: “Hi ha un projecte, i això és molt important. Es tracta d’un projecte seriós, educat, il·lusionant, amb el convenciment de fer les coses bé, i crec que tot el que necessites per desenvolupar-te com a entrenador ho tens.”

Raúl Garrido i Kevin Martínez van arribar a la Unió Esportiva Olot el 14 de novembre del 2017, per aconseguir salvar l’equip del descens. Després d’assolir l’objectiu, l’Olot ha realitzat la millor primera volta de la seva trajectòria a la Segona B, i es troba en una situació còmode, lluny de les posicions de perill.

Joan Agustí, president Unió Esportiva Olot: “A més dels èxits esportius han demostrat que estan de la part més social de la Unió Esportiva Olot, que seguirà creixent, i com a junta ens sentim molt còmodes amb ells.”

La confiança entre l’àrea tècnica i directiva es mostra amb la transparència de la seva relació: a la mateixa roda de premsa, Garrido ha admès que es podria desvincular del club només en cas que arribi una oferta de categoria superior. De totes maneres, amb la seva renovació el tàndem format per Garrido i Martínez serà el primer en completar una temporada natural sencera a la Segona B amb l’Olot.