La falta de gol afecta l’arrencada de la segona fase de la Nacional Catalana a l’Hoquei Olot B-Sensible

L’Hoquei Olot B-Sensible viu una lleugera sotragada en la seva trajectòria a la Nacional Catalana: classificat amb el grup dels millors, encara no ha pogut convertir el seu bon joc amb victòries. Diumenge competirà a la pista del Sant Just.

Fa cinc partits que l’Hoquei Olot B-Sensible no troba el camí de la victòria: és la sèrie negativa més prolongada del que portem de temporada, en un curs on l’equip ha fet un salt de qualitat. Però després de classificar-se pel grup dels millors equips del país, els de Miqui Ràfols topen de cara a porteria contrària: en les tres jornades disputades porten cinc gols anotats, una mitjana de poc més d’un gol i mig per partit. Durant la primera fase, la dada era superior: gairebé quatre per cada enfrontament.

Miqui Ràfols, entrenador Hoquei Olot B-Sensible: “Aquest és un esport on compta posar la pilota dins la porteria. Ens falta ‘només’ això, fer gols.”

Segons el tècnic olotí, una de les causes de la situació és que no s’ha pogut comptar encara amb la plantilla sencera durant aquest any. Això fa que la preparació de l’equip sigui incomplet.

Miqui Ràfols, entrenador Hoquei Olot B-Sensible: “Vull tenir tota la gent bé, entrenar al màxim i competir al 100% de les possibilitats que té l’equip. Aquests darrers mesos no ha pogut ser així, perquè hem tingut diverses baixes.”

El proper partit serà a la pista del Sant Just: serà l’últim de la primera volta, davant un equip que podria obrir forat en cas de vèncer els olotins. Ràfols recorda la igualtat que es viu a la categoria per esperonar les seves opcions.

Miqui Ràfols, entrenador Hoquei Olot B-Sensible: “Sabem que és una pista complicada, però bé, tots els partits són igualats en aquesta categoria; un exemple és el darrer partit contra el GEiEG: si l’has vist, sabràs que el marcador no reflecteix el que ha passat durant el joc.”

El partit es disputarà diumenge, a partir de les quatre i cinc minuts de la tarda.