La nova guia de turisme Tot Garrotxa incopora novetats com un mapa dels punts d’interès de la comarca

Ahir es va presentar a la Sala de Plens del Consell Comarcal de la Garrotxa la nova guia turística Tot Garrotxa, que enguany s’ha dissenyat per renovar la seva imatge, innovar en els continguts i ampliar les rutes. La publicació va néixer l’any 2009 en un format inicial de revista i recull la informació dels principals punts d’interès turístic del territori.

Eduard Llorà, President de Turisme de la Garrotxa: “Com a novetat a les pàgines interiors, en el centre de la revista, hi trobarem un mapa de la Garrotxa a les pàgines centrals. Per tant aquest mapa és més d’aquell mapa que utilitzem habitualment per tal d’informar als visitants aquí a la comarca, però el volem incorporar a la guia per tal que aquesta sigui més pràctica, per poder explicar a la gent allà on es troba, allà on vol anar o on pot trobar les peticions que ens fan quan venen a casa nostra”

La guia és una col·laboració entre el Parc Natural de la Zona Volcànica i el Consorci de l’Alta Garrotxa i ja s’han produït 55.000 exemplars en català, castellà, anglès i francès que seran distribuïts a través de les oficines de turisme de la Garrotxa i també es podrà trobar en allotjaments, restaurants i empreses d’activitats associades al turisme de la comarca.

Gerard Xifrà, President de l’Associació d’Hostalatge: “La importància de la guia és fragmentar les zones de més ocupació però també donar una visió del que és la comarca i els seus establiments. És una guia on també hi ha tots els membres de Turisme Garrotxa, tot el sector privat, on estan ordenats els restaurants, hotels i activitats i la importància d’aquesta és que també funciona com a eina dels establiments turístics”

En aquesta nova edició s’hi trobaran nous indrets que s’han posat en valor recentment com els espais museístics dels volcans de Rocanegra, Sant Marc i Puig Roig. A més d’una vintena de rutes pels municipis i entorns naturals de la Garrotxa, amb informació sobre serveis, agenda i propostes gastronòmiques.