Acorden presó provisional per a l’home a qui se li imputen cinc robatoris amb violència i intimidació entre dissabte i diumenge

Presó provisional, comunicada i sense fiança per a l’home de 42 ays veí d’Olot que va ser detingut diumenge per diversos delictes. Se li imputen un total de cinc robatoris amb violència i intimidació, a més d’una temptativa en un bar al barri de Bonavista. Tot, en només dos dies.

Els agents havien estat alertats d’un robatori amb violència al sector, i havien sortit a patrullar amb la intenció de trobar-hi algun indici. La detenció es va efectuar in fraganti. A l’home, que va passar ahir a disposició judicial, se li imputen aquesta temptativa i cinc robatoris més consumats amb violència i intimidació en el sector comprès entre els barris de Sant Roc, Pequín i Bonavista. Generalment, s’emportava bosses de mà i altres objectes ajudant-se d’un ciclomotor. Cometia les estrebades i escapava amb el vehicle o sostreia els articles des del ciclomotor en marxa, segons han informat des de l’oficina del portaveu dels Mossos d’Esquadra. El primer dels successius robatoris es va perpetrar dissabte a les 4 de la tarda al carrer Sevilla. Algunes hores més tard, a 2/4 de 8, va tornar a actuar presumptament al passatge de l’estació. Diumenge, fins a la temptativa de robatori, n’hauria consumat tres més, entre les 6 i les 7 de la tarda a l’aparcament d’un supermercat, a les 8 del vespre al carrer Fluvià i, finalment, a les 10 de la nit, molt a prop del bar del carrer Gòdua, on va ser detingut. L’home va passar a disposició judicial, on s’ha acordat el seu ingrés a presó provisional, comunicada i sense fiança.