El gironí Eloi Amagat es converteix en jugador de la Unió Esportiva Olot

www.ueolot.com

La Unió Esportiva Olot fa oficial el fitxatge d’Eloi Amagat, referent del Girona en els darrers anys. El migcampista ofensiu es trobava sense equip després de la seva etapa al New York City de la Major League Soccer dels Estats Units. Compleix el perfil que demanava Raúl Garrido després de la marxa de Nierga, i aportarà qualitat i experiència a la plantilla.

Amb el tancament del mercat de fitxatges, la Unió Esportiva Olot ha fet oficial una de les bombes d’aquest període d’incorporacions: el migcampista gironí Eloi Amagat és la nova incorporació del club garrotxí. Ex del Girona FC, va ser un dels referents de l’equip fins aquest estiu passat, essent un dels capitans de la plantilla. Tot i que no va gaudir de molts minuts a la Primera Divisió, la seva empremta al club de Montilivi és destacada, amb 130 partits a la Segona Divisió.

A l’estiu el seu nom ja sonava per la direcció esportiva del club, però llavors el seu fitxatge no va ser possible, i Amagat va acabar al New York City de la Major League Soccer dels Estats Units. Compleix a la perfecció amb el que demanava Raúl Garrido, un migcampista amb vocació ofensiva o un davanter, després de la marxa de Marc Nierga a l’Ebro. S’espera que aporti qualitat, talent i experiència a la plantilla. Eloi Amagat serà presentat divendres a l’Estadi Municipal.

 

 

x