Els estudiants garrotxins celebren aquest divendres Sant Tomàs d’Aquino amb correfoc i música

Per aquestes dates arriba la tradicional  festa dels estudiants, coincidint ¡amb Sant Tomàs d’Aquino. Aquest divendres els joves de la ciutat podran gaudir d’una jornada festiva que s’iniciarà a les deu del vespre amb un correfoc i que finalitzarà amb música a la plaça major fins a la una d ela matinada.


Tomàs d’Aquino va ser un teòleg i filòsof italià, considerat un els referents en la història de l’ensenyança, en el seu cas i per la seva època, el segle XIII, l’ensenyança de l’escolàstica. És per això, que els estudiants tenen el seu propi dia, la festa dels estudiants, i Olot és una de les poques ciutats que mantenen aquesta tradició.

Per aquest any hi ha programada una nit festiva a la ciutat, organitzada pels membres de la comissió de joves, i  que començarà a les deu del vespre del dia 1 de febrer amb un correfoc que s’iniciarà a la plaça de braus i que finalitzarà a la plaça Major, on s’hi ubicarà un espai musical i servei de bar.

Sabina Güell, membre de la Comissió d’alumnes:”Després a les onze començarà Jumpack, que durarà fins a la una de la matinada. i des de les deu fins a la una hi haurà servei de bar, i que portem la mateixa comissió d’alumnes.”

Així doncs, la plaça Major esdevindrà el centre neuràlgic d’una jornada que els estudiants de la comarca esperen amb ganes any rere any.

Deixa un comentari