La UE Olot rep aquest diumenge a un Conquense que es troba en una situació complicada i carregat de novetats

La Unió Esportiva Olot rebrà aquest diumenge el Conquense, en la 23a jornada de lliga a la segona divisió B. Els manxecs, situats a la zona baixa de la taula venen amb molts canvis en l’equip i de guanyar el Peralada fa una setmana, mentre que els jugadors de Raúl Garrido tenen com a objectiu seguint-se fer forts a casa i avançar-se primer en el marcador, fet que no succeeix normalment.


La Unió Esportiva Olot rebrà aquest diumenge el Conquense en la 23a jornada de lliga a la segona B. Els manxecs arribaran a Olot amb molts canvis: un nou entrenador i probablement nous jugadors, després de les sortides que han tingut durant el mercat de fitxatges d’hivern.

 Raúl Garrido, entrenador UE Olot:”És un rival difícil que està jugant-se el descens, que es troba en una situació molt compromesa, i segurament donaran el millor d’ells mateixos, hi hagi els jugadors que hi hagi.”

A la primera volta els jugadors de Garrido es van imposar per zero gols a un i tractaran de fer el mateix aquest cap de setmana per oblidar l’entrebancada a València, contra el filial del Llevant, la setmana passada, remarcant com d’important és no despistar-se ni un segon en aquesta categoria.

Raúl Garrido, entrenador UE Olot:”Hem de donar el màxim de nosaltres i estar, sobretot, connectats en tot moment. L’altre dia vam perdre un partit per no estar connectats en una sola jugada del partit. La competició et penalitza si no estàs concentrat, i amb una sola jugada l’equip rival té suficient qualitat com per guanyar-te.”

Garrido ha remarcat, també, la importància d’avançar-se en el marcador a casa, i no haver de remuntar-los com sol ser habitual.

 Raúl Garrido, entrenador UE Olot.”No hem de concedir tan al rival, hem de mirar que aquesta avantatge de primeres sigui per nosaltres perquè després tot és una mica més fàcil per nosaltres, i en el cas del Conquense si marquem primer pot ser que després es posin nerviosos.”

El Conquense va trencar la mala ratxa de resultats la setmana passada davant el Peralada i lluita per sortir de la zona perillosa de la classificació. Per la seva banda l’equip de Raúl Garrido vol donar un salt per allunyar-se encara més de la zona de descens i apropar-se a les posicions capdavanteres.  La cita al Municipal a partir de dos quarts de cinc de la tarda.

x