El Vòlei Olot femení inicia la lluita per assolir la permanència aquest diumenge

El bàsquet torna a l’activitat competitiva, després d’un cap de setmana aturat per la celebració de l’AllStar de la Federació Catalana a Manresa. Qui també retorna de nou al curs és el Vòlei Olot sènior femení, que inicia la fase per evitar el descens de categoria.

El Vòlei Olot sènior femení comença la fase més decisiva de la temporada de Primera Divisió; a partir de diumenge, vuit equips competiran per evitar el descens de categoria, amb l’Olot implicat en la lluita. Les jugadores visiten la pista del Sant Esteve, últim classificat de l’altre grup. El mal inici de curs va condemnar les olotines, però mica en mica han anat millorant la seva situació, fent un fortí de la seva pista, on hi han guanyat els darrers quatre partits. També arrenca la segona part de la competició dels equips base del Vòlei Olot, amb el cadet-juvenil femení implicat igualment en la lluita per aconseguir la permanència a Primera. D’altra banda, el bàsquet recupera la seva rutina habitual després de la disputa de l’AllStar de la Federació Catalana el passat cap de setmana; el partit més destacat es viurà a Sant Joan les Fonts: el segon classificat, el Garrotxa Santjoanenc, rep el líder Bescanó, que encara no ha perdut cap partit. Pel que fa el tennis taula, l’Olot es podria assegurar la permanència a la Divisió d’Honor si guanya el Borges, en un matx que es disputarà al Pavelló olotí diumenge a les 11 del matí. Un bon resultat combinat amb una hipotètica derrota del Torrelavega a la pista de l’Errenteria, cinquè classificat, suposaria que tres equips ja no el podrien atrapar, en una categoria amb tres places de descens.