La Unió Esportiva Olot presenta de forma oficial a Eloi Amagat, amb contracte fins l’estiu de 2020

La Unió Esportiva Olot ha presentat oficialment a Eloi Amagat, referent del Girona en els darrers anys. El migcampista arriba a la plantilla considerant que la seva experiència a la Segona B pot anar bé al club, i que en cap cas la seva incorporació és un pas enrere en la seva carrera.

Eloi Amagat ja és jugador de la Unió Esportiva Olot. Aquest migdia s’ha dut a terme la presentació oficial d’una de les incorporacions més esperades per la direcció esportiva. Procedent del New York City, de la Major League Soccer, l’excapità del Girona arriba a l’Olot amb ganes d’involucrar-se amb el projecte esportiu del club. Per a ell fitxar per l’Olot no representa en cap cas fer un pas enrere en la seva carrera.

Eloi Amagat, jugador de la Unió Esportiva Olot: “Si he tingut la sort de gaudir aquests últims anys de categories superiors és perquè vaig haver de lluitar molt a la Segona B. És una categoria que he gaudit, que és dura i apassionant; ja no sóc un nen, però tinc la il·lusió d’un jove jugador.”

Per al director esportiu Sergi Raset, Amagat compleix amb el perfil de futbolista que buscava l’Olot. Tant ell com el president li han donat la benvinguda al club.

Sergi Raset, director esportiu de la Unió Esportiva Olot: “Crec que ens pot ajudar al mig del camp, perquè tècnicament té un nivell molt alt, té arribada, gol, defineix. Però s’ha sabut adaptar en tasques defensives i en tenir més equilibri.”

Joan Agustí, president de la Unió Esportiva Olot “La primera vegada que em van parlar del fitxatge d’Eloi Amagat no m’ho creia, però és una satisfacció tenir un referent del futbol gironí amb nosaltres.”

Amb família a Les Planes d’Hostoles, Eloi Amagat reconeix que ha estat el desig del club el que l’han fet decidir per incorporar-se a la plantilla, a més de les referències d’excompanys seus com Jose Martínez, Carles Mas, Pere Pons o Àlex Granell.

Eloi Amagat, jugador de la Unió Esportiva Olot: “En aquest mercat d’hivern les converses van accelerar-se, i l’interès que ha mostrat el club per mi ha estat molt fort i constant, i és una de les coses que m’han fet decidir per fitxar.”

El jugador fitxa per una temporada i mitja, fins l’estiu de 2020. Amb els papers en ordre, ja podria disputar els seus primers minuts contra el Conquense, diumenge a l’estadi.