Les Planes d’Hostoles dona prop de sis mil euros a la investigació contra el càncer a través de la Fundació Albert Bosch

L’Ajuntament de Les Planes d’Hostoles ha donat gairebé sis mil euros per a la investigació contra el càncer infantil, a través de la Fundació Albert Bosch i l’Hospital de la Vall d’Hebrón.  Són els diners que es van recaptar al concert solidari d’Andrea Motis, organitzat dins el festival Planestiueja’t.


El concert d’Andrea Motis el passat 18 d’agost a Les Planes d’Hostoles va ser la primera experiència solidària del festival Planestiueja’t, de la mà de la fundació Albert Bosch.

Amb una assistència de 400 persones es va aconseguir una recaptació de 5.898 euros. Els diners recollits aniran destinats a projectes de recerca contra el càncer infantil que es porten a terme a l’Hospital Universitari de la Vall d’Hebron.

Eduard Llorà, Alcalde de les Planes d’Hostoles: Aquest era un dels reptes que vam parlar l’any passat amb la Fundació Albert Bosch. Va funcionar i ens va semblar que la gent va respondre molt bé. De fet vam recollir prop de sis mil euros, una donació que vam fer efectiva fa pocs dies.

L’Ajuntament de les Planes ja treballa en la programació del proper  Planestiueja’t, que de ben segur inclourà un esdeveniment amb finalitats solidàries. L’estiu passat més de 3.000 persones van assistir als concerts programats dins aquest festival garrotxí.

 

 

 

 

x