EL CB Garrotxa Santjoanenc aconsegueix una important victòria contra el líder, el CB Bescanó (68-66)

El CB Garrotxa Santjoanenc va aconseguir aquest dissabte una important victòria contra el líder, el CB Bescanó. Els blanc-i-negres van jugar un molt bon partit des del primer minut i consoliden la segona posició a Tercera Catalana.

El Pavelló de Sant Joan les Fonts va ser protagonista d’un gran duel aquest dissabte a la tarda. El CB Garrotxa Santjoanenc va aconseguir guanyar el CB Bescanó, el líder de Tercera Catalana, que no havia perdut ni un sol partit. Els locals van començar molt forts i, sobretot, molt encertats. Al final del primer període ja gaudien d’un avantatge de set punts. La primera meitat va finalitzar amb l’equip blanc-i-negre cinc punts per damunt.

Xevi Corcoy, jugador CB Garrotxa Santjoanenc: “Molt important i molt costosa aquesta victòria. No els havia guanyat ningú. És un partit que si el treus és pràcticament una victòria més que tots els altres. No crec que en perdin gaires més la veritat, és un equip molt compensat i un molt bon equip. Hem sortit molt bé i hem fet un partit molt complet nosaltres.

El tercer període va tornar a igualar el matx. El Bescanó va reaccionar i va canviar la dinàmica del partit. El decisiu i l’últim període va ser més disputat que mai. El Bescanó volia seguir essent l’equip invicte de la categoria. I els locals no volien deixar perdre l’oportunitat de guanyar el líder.

Xevi Corcoy, jugador CB Garrotxa Santjoanenc: “Som un equip que si estem bé podem guanyar a tothom, però si baixem el rendiment també ens poden fer mal altres equips. A tope”.

Quan faltava un minut i mig per al desenllaç, els locals van empatar el matx amb un triple. A la següent jugada, van recuperar la pilota i al contraatac, van provocar la falta. Amb el conjunt local dos punts per damunt, el Bescanó va tenir l’oportunitat de forçar la pròrroga, però no ho va aconseguir. El CB Garrotxa Santjoanenc va aconseguir així una merescuda victòria en un partit trepidant a Sant Joan les Fonts.

x