El CEF Bosc de Tosca perd contra la UE Can Gibert a casa (1-2)

El CEF Bosc de Tosca va perdre aquest dissabte contra la UE Can Gibert en el partit corresponent a la vintena jornada de lliga de Segona Catalana. Els jugadors de Miquel Salavedra es van avançar a l’inici de la segona part. Tot i això, els visitants van acabar remuntant el partit per endur-se els tres punts.

El CEF Bosc de Tosca no va aconseguir superar aquest dissabte la UE Can Gibert. Els groguencs van perdre a casa en el partit corresponent a la jornada número 20 de lliga de Segona Catalana. El partit va començar amb un Bosc de Tosca dominant i aconseguint la possessió de la pilota. La primera meitat va ser molt disputada i cap dels dos conjunts va aconseguir materialitzar cap ocasió de gol.

Miquel Salavedra, entrenador CEF Bosc de Tosca: “Nosaltres no hem estat precisos, ens ha costat. Cal acceptar la derrota, seguir endavant i mirar endevant”.

La segona meitat va començar amb un penal a favor dels locals. El Bosc de Tosca no va fallar la pena màxima i va aconseguir avançar-se en el marcador des dels 11 metres al minut 48. Tot i això, la UE Can Gibert va aconseguir més possessió de la pilota i al minut 62 van empatar el partit. A més, quan faltaven deu minuts per acabar el matx, a la sortida d’un córner, els visitants van fer-se amb un refús i van situar l’1-2 a l’electrònic. La jugada va ser molt protestada pels locals, que afirmaven que el porter havia rebut una falta.

Gerard Lechuga, entrenador UE Can Gibert: “Quin millor camp com el del Bosc de Tosca, que encara no havia perdut cap partit com a local, per demostrar que tenim molt a dir aquesta lliga. Molt content pels jugadors i per l’esforç que han fet durant la setmana”.

Els jugadors de Miquel Salavedra van tenir una clara ocasió per empatar el partit a l’últim instant, però els visitants van treure la pilota sobre la mateixa línia de gol. Tot i la derrota, el Bosc de Tosca continua a la quarta posició de la classificació.