La UE Olot derrota el Conquense (2-0) en una gran actuació d’Alfredo

Gran victòria de la Unió Esportiva Olot aquest diumenge a casa davant el Conquense, en la 23a jornada de lliga a la segona B. Els jugador de Raúl Garrido van ser clarament superiors als manxecs per acabar imposant-se per dos gols a zero, amb gols de Marc Mas i Alfredo, aquest últim aconseguint el seu primer gol a la categoria i completant un partidàs en totes les facetes de joc.


Tarda rodona per a la Unió Esportiva Olot aquest diumenge amb una victòria clara davant el Conquense, en un partit on els jugadors de Raúl Garrido van ser molt superiors als manxecs.

El matx va començar amb un Conquense completament tancat en defensa i entregant la pilota a l’equip local, que va tractar d’amenaçar la porteria rival per les bandes a través del joc ràpid d’Alfredo i Pep Chavarria, ahir titulars. Tot i així el joc no fluïa i les ocasions arribaven en compte gotes, en uns primers 45 minuts molt travats i poc vistosos.

Però a  la segona meitat tot va canviar. En l’intent de tenir una mica més la pilota, el Conquense patia a les contres rivals, i en una d’aquestes, al minut 55, Marc Mas va encarar la porteria rival per anotar el primer gol en el marcador. A partir d’aquí, el que va succeir és el que venia dient Raúl Garrido en la roda de premsa prèvia al partit, un Conquense nerviós per veure’s per sota en la situació que es troben a la lliga, després d’aquest partit a una posició del descens, i més errors, que portarien als olotins a marcar el segon al minut 70 i gràcies a Alfredo, que arrodoniria una gran actuació individual amb una jugada des de la banda dreta, buscant al centre de l’àrea i disparant amb l’esquerra, per acabar netejant l’esquadra de la porteria i aconseguint el seu primer gol a la segona B. La única pega del partit va ser la recaiguda de Marc Cosme.

Raúl Garrido, entrenador UE Olot:”Tancaven molt per dins els quatre migcampistes del Conquense, i enteníem que podíem atacar els seus carrilers amb uns contra u i dos contra u amb Alfredo i Pep Chavarria, que són dos jugadors molt ofensius.”

César Láinez, entrenador Conquense:”En aquestes transicions ens precipitàvem, en joc posicional. I a la segona part, quan semblava que havíem entrat millor a tenir més la pilota i semblava que estàvem igualant el partit, ha arribat el gol en contra.”

Alfredo Gutiérrez, jugador UE Olot:” Marcar després d’un any i  mig, m’he tret un pes de sobre. Ho havíem parlat al vestidor, que de vegades deixaven gent per fora, i l’Héctor en aquesta falta m’ha vist sol, i quan he xutat he vist que era un golàs, i no m’ho creia.”

Preguntat si ara l’equip es veu capaç per lluitar pel play-off d’ascens, Garrido es segueix mostrant prudent, però no veu tant impossible lluitar mirant cap a dalt fins on l’equip sigui capaç d’arribar.

Raúl Garrido, entrenador UE Olot:” Podem mirar a dalt. Podem mirar, però estic dient això i no m’agrada, perquè si que és veritat que portem 33 punts i evidentment tenim aquest, entre cometes, tranquil·litat, per mirar situacions més ambicioses.”

Tres punts més que deixen a la Unió Esportiva Olot setens a la lliga, deu punts per sobre del descens i a cinc del play-off d’ascens.