El Garrotxinàrius omple de folk la Sala El Torín d’Olot amb tallers, sopar i ball

Els més aficionats al folk i tots aquells que volguessin aprendre les primeres passes per poder-lo ballar, van gaudir aquest dissabte d’una nova edició del Garrotxinàrius, una cita obligada amb aquest gènere a Olot i que va omplir la Sala El Torín de la capital garrotxina amb tallers, un sopar i ball.


Nombroses persones van poder gaudir aquest dissabte d’una nova edició del Garrotxinàrius, que va omplir de folk la Sala El Torín d’Olot durant tota la tarda i part de la nit amb tallers, sopar i ball. Els més endinsats al folk i totes aquelles persones que volguessin aprendre alguns dels passos a l’hora de ballar, van poder gaudir d’una jornada lúdica i carregada de moviment.

Heide Müller, organitzadora Garrotxinàrius:”Normalment pel Garrotxinàarius   sempre portem un grup estranger i un grup del país, i aquest any ens hem decantat pel grup occità ‘Castanha é Vinovèl.”

Aquest any els grups convidats al festival van ser els Clau de Lluna, que enguany compleixen 30 anys, i el grup occità Cantanha é Vinovèl,a companyat del les seves violes, acordions i percussió a més del cant. Com sempre un d’internacional i un de català.

Yves, mestre de dansa Castanha é Vinovèl:”Fem música folk en general, en composició de Castanha é Vinovèl i de música reactualitzada.”

Pep Coca, Clau de Lluna:”Ens vam fundar el 1989 i enguany estem celebrant aquest 30è aniversari.”

Castanha é Vinovèl i Clau de Lluna, aquests últims acompanyats de Carles mas, van encarregar-se que el públic participants no parés de moure’s i gaudissin  del folk.