Les millores de l’escenari de la Sala Polivalent de les Planes permeten augmentar la programació teatral

Aquest més de febrer comença el TAP, el Cicle de Teatre Amateur i Professional de Les Planes d’Hostoles. Gairebé tots els espectacles es duran a terme a la Sala Polivalent del municipi, una sala que any rere any es va adequant per a acollir representacions teatrals. Aquest any l’escenari estrena la càmera fosca i bambolines, així com una estructura metàl·lica per poder penjar focus i elements diversos.


Aquest és l’escenari principal del TAP, el cicle de Teatre Amateur i Professional de les Planes d’Hostoles. És l’escenari de la Sala Polivalent del municipi, un espai que acull tot tipus d’activitats, des de dinars populars, a tallers de circ passant per balls i representacions teatrals. És doncs un espai polivalent que poc a poc es va millorant per tal que tothom qui fa ús de l’espai pugui gaudir-ne en millors condicions.

Eduard Llorà, alcalde de les Planes d’Hostoles: “Acaba servint per a molts usos diferents i per tant el que hem d’anar mirant és que sigui un espai el màxim polivalent i es pugui anar adaptant a totes les necessitats i propostes que ens van arribant”

Les darreres actuacions de millora que s’hi ha fet s’han centrat a l’escenari. S’hi ha fet la càmera fosca, les bambolines laterals i de davant i s’ha instal·lat una estructura metàl·lica al sostre per poder-hi penjar focus i tots els elements i muntatges que els espectacles puguin requerir.

Eduard Llorà, alcalde de les Planes d’Hostoles: “Cada any hem anat equipant-la més. La idea és que aquest edifici que es va fer pensant que s’hi poguessin fer obres de teatre i s’hi pogués fer una programació estable, cada vegada més arnar-la dotant de continguts i poder-hi dur a terme una programació estable”

Els següents actuacions que l’Ajuntament vol fer a la Sala Polivalent és arreglar el terra,canviant el gres per fusta DM. També queda pendent adequar la zona de vestidors amb un lavabo i instal·lar un quadre de llums. Aquestes petites actuacions es fan, principalment, invertint en la sala els romanents de la partida de cultura.