L’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Olot organitza les vuitenes jornades ESDAP, centrades en el disseny del so

Aquest dimarts han començat a la sala El Torín les vuitenes Jornades ESDAP de l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Olot. Més d’un centenar d’alumnes del centre han assistit a la sessió d’avui, que ha comptat amb les conferències de Cabo San Roque i Idea Sonora. Dimecres els alemanys Playtronica dirigiran un taller per als alumnes de l’escola.


“A què sona el disseny?” és la pregunta que volen respondre enguany les vuitenes Jornades ESDAP, que organitza l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Olot com a campus ESDAP Catalunya.

Han començat avui a la sala El Torín amb la participació de prop de 150 alumnes dels ensenyaments superiors del centre olotí. A partir de conferències i tallers, els estudiants podran conèixer diferents sortides professionals del disseny sonor.

Elena Sala, Comissió Jornades ESDAP:  Ja fa uns cursos que ho estem fent, escollim una temàtica i dediquem dos o tres dies a fer activitats paral·leles a l’activitat lectiva. Aquest any hem triat el tema del disseny i la música, altres anys hem triat disseny i ecologia, bellesa i lletjor, èxit o fracàs…

El grup de música experimental Cabo San Roque, afincat a Banyoles ha fet la primera conferència del matí, i els ha seguit Pep Aguiló, de l’estudi de postproducció de so Idea Sonora.

Demà les jornades ESDAP continuaran a les aules del centre, en la seva vessant més pràctica. L’equip berlinès Playtronica visitarà Olot per impartir un workshop als participants de la jornada.

x