Naturhouse Olot ofereix un ‘coaching’ nutricional i complements alimentaris per assolir els objectius d’estil de vida saludables dels seus clients

En un moment on el culte al cos i la preocupació per seguir uns hàbits de vida saludables han pres molta importància, empreses com Naturhouse treballen per oferir als seus clients una reeducació alimentaria i un seguiment per aconseguir assolir els seus objectius pel que fa a la salut.


Natuhouse va obrir les seves portes a Olot l’any 2006 i des de llavors ha assessorat a clients de tota la Garrotxa i els ha conduït en el bon estil de vida saludable.

Maria Casas, Assessora dietètica: “El primer és saber què vol el client, si vol aprimar-se o simplement és que es troba inflat o la seva panxa està inflada i té males digestions. Llavors a partir d’aquí fem un qüestionari per saber quins són els hàbits que segueix en el seu dia a dia, quina és la seva feina, si pateix estrés o no i després el pesem, mesurem, veiem el percentatge de greixos i retenció de líquids i proposem un objectiu”

Els suplements alimentaris a base d’extractes de plantes i fruites que ofereix Naturhouse són una ajuda extra perquè els clients aconsegueixin assolir els seus objectius. S’hi poden trobar des de complements per desinflamar, combatre la mala circulació i digestió, conciliar la son, reforçar els cartílags i, fins i tot, cosmètica natural i plats preparats.

Maria casas, Assessora dietètica: “Són plats que ens podem endur a la feina i que en dos minuts al microones estan fets. Són plats saciants, equilibrats i saludables”

Naturhouse compta amb un públic principalment femení i d’edats molt variades, tot i que cada vegada més són homes els que acudeixen als experts de l’empresa a la recerca d’un assessorament dietètic. Especialistes en ‘coaching’ nutricional i oferint un seguiment setmanal gratuït, dietes personalitzades i complements alimentaris de tot tipus, Natuhouse Olot ja s’ha consolidat com a una companyia líder del sector nutricional de la Garrotxa.