Olot acull la primera fase de base i edat escolar de gimnàstica artística femenina amb més de 700 esportistes

El Pavelló Municipal d’Esports d’Olot va tornar a reunir bona part de la gimnàstica artística catalana. Dissabte i diumenge s’hi va celebrar la primera fase de base i edat escolar femenina, amb la participació d’un miler d’esportistes del país. El Club Gimnàstic Olot-Osona es va endur quatre pòdiums.

La Gimnàstica es va fent un forat a la ciutat d’Olot, i el Pavelló Municipal d’Esports va tornar a viure un cap de setmana intens en aquesta disciplina. Entre dissabte i diumenge es va poder veure en directe 24 hores de gimnàstica artística, gràcies a la celebració de la fase de base i edat escolar femenina. Hi van participar gairebé un miler d’esportistes d’arreu de Catalunya d’una quarantena de clubs, en la primera cita d’aquesta competició que reuneix tres fases classificatòries.

És la segona oportunitat aquest 2019 que l’afició olotina pot veure una nombrosa representació de les seves gimnastes a la capital garrotxina.

El Club Gimnàstic Osona va aconseguir com a mínim quatre podis: victòria d’Emma Calle en D3, segona posició de Mar Casas, un or per equips en aquesta categoria, i subcampionat per equips en l’apartat D4G.