El Club Tennis Taula Olot viu una situació “inesperadament tranquil·la” però no es planteja aspirar a l’ascens de Superdivisió per falta de recursos

El Club Tennis Taula Olot Gabinet Permar es troba en una situació millor de l’esperada a principi de temporada. Els equips de Divisió d’Honor, Primera i Segona es troben pràcticament salvats, amb força antelació. Però tot i els bons resultats, el seu director tècnic Oscar Gallego considera que l’equip encara no està preparat per fer el salt a la Superdivisió.

Aquest cap de setmana el Club Tennis Taula Olot Gabinet Permar va assolir pràcticament la permanència a la Divisió d’Honor del tennis taula estatal, i la situació és idèntica a la resta de categories nacionals amb participació garrotxina: l’equip de Primera i Segona ocupen llocs capdavanters a la classificació, i només el de Tercera pot viure una situació compromesa, ubicat prop dels llocs de descens. A l’espera d’aconseguir la salvació d’aquesta darrera formació, el director tècnic dels olotins Oscar Gallego afirma que aquesta tranquil·litat era impensable a principi de curs.

Oscar Gallego, director tècnic Club Tennis Taula Olot Gabinet Permar: “Podria dir que estem millor del què esperàvem. Fins fa dues o tres jornades teníem diversos equips en fase d’ascens. Acabar la primera volta i estar entre els tres primers de dotze equips, sincerament, no ho esperàvem.”

L’equip de Primera Divisió fins i tot ocupa llocs d’ascens, però no podria pujar perquè hi ha una formació del mateix club a la categoria superior, la Divisió d’Honor. Però tot i el tap que pot generar aquest fet, Gallego creu que el tennis taula olotí encara no pot optar a competir per aconseguir l’ascens a la Superdivisió, la màxima categoria estatal.

Oscar Gallego, director tècnic Club Tennis Taula Olot Gabinet Permar: “La superdivisió és un nivell molt diferent a la Divisió d’Honor, i la inversió econòmica també és molt més gran: necessites com a mínim tenir dos estrangers en plantilla si et vols mantenir i els nostres jugadors no tenen el nivell encara per competir amb garanties. Per tant, optem per mantenir-nos i millorar més com a equip.”

Aquest cap de setmana juguen a casa tant la formació de Divisió d’Honor com el Primera Nacional. Aquest últim ho fa davant el Palma dissabte a dos quarts de cinc, i el primer equip juga diumenge a les 11 contra el Sabadell: una bona oportunitat per veure l’evolució del tennis taula a la comarca.