Torna la cursa Run4Cancer el proper 10 de febrer per donar suport a les persones amb càncer i a les seves famílies

Torna la cursa Run4Cancer a Olot el proper diumenge 10 de febrer, que enguany ha apostat pel color groc per a les samarretes en mostra de suport als nens que pateixen càncer infantil. Hi haurà dues curses diferents, la de 10 quilòmetres, que compta amb la novetat de l’avituallament a mig camí, i la de 5 quilòmetres.

Eulàlia Massana, Delegada Oncologia Girona a Riudaura: “Es poden inscriure a la web, que és oncolligagirona.cat fins el dia 6 al migdia i sinó dissabte al Pavelló Firal de 16 a 18 hores de la tarda, o diumenge al matí abans de la cursa de 9 a 10 hores”

El preu de les inscripcions és de 10 euros per als majors de 16 anys i 8 euros per als menors i s’ofereix un obsequi fins a esgotar existències i esmorzar per a tothom. Els fons recaptats es destinen a la Fundació Oncolliga Girona, que treballa oferint suport de tot tipus a les persones que pateixen càncer i a les seves famílies.

Eulàlia Massana, Delegada Oncologia Girona a Riudaura: “Una part d’aquests diners o la majoria es destina a donar serveis com, per exemple, fisioteràpia, organitzar dins la fisioteràpia la marxa nòrdica, gimnàs, o un tema molt important al qual se li dona poc valor és l’estètica oncològica”

Aquest any també hi haurà una activitat addicional a banda de la cursa a càrrec d’un grup de zumba per animar tant als participants de la cursa com als espectadors.

Dani Codinach, Run4Cancer: “Una activitat serà uns monitors de zumba, que han volgut aportar el seu granet de sorra i a moure’s pel càncer i vindran a les 12 del migdia a fer una masterclass de zumba”

En aquesta edició s’ha apostat per fer una campanya de comunicació més potent on alguns col·lectius com el Club de Patinatge d’Olot i el grup Pot Petit hi han participat amb vídeos on animen a tothom a participar a la cursa i a aportar el seu granet de sorra per a la causa.

x