Anuncien una nova fase d’obres de remodelació de la residència Sant Jaume d’Olot

La residència Sant Jaume d’Olot viurà aquest 2019 una nova fase d’obres: serà més visible des de l’exterior, obrint un nou accés des del pati de l’antic hospital; a més, es construirà una nova sala d’estada pels avis i s’implementaran mesures de seguretat. Les obres tindran un cost de 804.000 euros.

La residència Sant Jaume, situada a l’antic Hospital, afronta una nova fase d’obres aquest 2019. El passat mes d’octubre es va obrir la primera unitat de convivència, situada a la primera planta, amb 17 usuaris, però perquè es pugui continuar desplegant el nou model d’atenció a la gent gran s’han de fer més treballs. Enguany, les noves actuacions previstes permetran obrir la residència cap a l’exterior.

Pep Berga, Primer tinent d’alcaldia Ajuntament d’Olot: “Serà més visible des de l’exterior: és tota la part d’accés des del pati de l’antic hospital a la residència. Hi haurà una nova entrada, un nou ascensor i més mesures de seguretat.”

També està previst que es millori el sistema de climatització, en un edifici on cada modificació compta amb complicacions a causa del seu antic ús. Les obres tindran un cost de 804.000 euros.

Pep Berga, Primer tinent d’alcaldia Ajuntament d’Olot: “D’aquests 804.000 euros, 500.000 provenen d’un ajut de l’obra social de La Caixa; ara els tenim lligats i per tant podem tirar endavant el plec de clàusules.”

Les obres tindran una durada de sis mesos, i no s’espera que afecti la rutina habitual dels residents. En un futur, es preveu la creació de tres àrees més de convivència per avançar en la implantació del nou model d’atenció, centrat en la gent gran.

Deixa un comentari