El Cafè Art Fontanella d’Olot exposa les obres de dos artistes amb estils molt diferents durant tot el mes de febrer

Durant tot el mes de febrer el Cafè Art Fontanella d’Olot exposarà a les seves parets les obres de dos artistes amb estils molt diferents. L’il·lustrador Yago Laguarta presenta una obra centrada en un estil fosc i amb moviment i el fotògraf Josep Guiolà mostra les seves peces creades a partir de la tècnica coneguda com a Cianotipia.

Yago Laguarta, Il·lustrador: “Bueno la veritat és que jo sóc il·lustrador i el meu estil no és tant de buscar-li un segon sentit al dibuix, sinó que és més clarament el que es mostra. Poden ser il·lustracions que potser representen una escena que m’he imaginat jo. I el meu estil és una mica fosc, un estil força actiu, té molt moviment i molt tradicional sobretot, no faig massa digital tot i que també en tinc algunes peces”

D’altra banda, el fotògraf Guiolà, després de prop de 40 anys capturant moments darrere la seva càmera, fa més d’una dècada que es dedica a anar més enllà de la fotografia i adoptar tècniques que ell denomina com a antigues, entre elles la Cianotipia i és el propi artista qui duu a terme tot el procés creatiu.

Josep Guiolà: “Per això precisament faig analògic o químic, perquè em permet que des de que jo començo a tenir l’idea d’un tipus de procés o fotografia, fins que l’acabo m’ho faig tot jo”

En un entorn que ja acostuma a albergar entre les seves parets les obres d’artistes d’arreu del territori, en aquesta ocasió s’hi podran trobar exposades fins el 2 de març les peces d’aquests dos artistes, que tot i tenir estils molt diferents, les seves obres permeten crear una atmosfera única dins el Cafè Art Fontanella d’Olot.