El primer equip del Club Vòlei Olot femení encara la segona fase de la lliga amb l’objectiu d’aconseguir la permanència a Primera Catalana

El Club Vòlei Olot femení, de la Primera Catalana, va iniciar el passat cap de setmana la segona fase de la lliga, en la que es marquen com a objectiu aconseguir la permanència. En total hi ha vuit equips i quatre places de salvació, però al seu davant s’hi trobaran dos filials molt poderosos: el Barça i el Sant Cugat, aquest últim rivals de l’Olot aquest cap de setmana.


L’equip femení del Club Vòlei Olot, que juga a la Primera Catalana, ha iniciat la segona fase de la lliga, en el grup que lluitarà per mantenir la permanència a la categoria. Malgrat els resultats i la sort no hagin acompanyat a l’equip en la primera part de la temporada, han començat la segona fase amb victòria, el cap de setmana passat contra el Sant Esteve, però des del club adverteixen que els dos filials: Barça i Sant Cugat, molt probablement ocuparan dues de les quatre places de salvació.

Ángel Palacios, coordinador esportiu Club Vòlei Olot:”És complicat perquè de vuit equips baixen quatre. I dels quatre que se salvaran segurament dos seran els filials que hi ha al grup, perquè posaran les jugadores que facin falta per no baixar de categoria. I llavors, només queden dos places, i anem amb aquella necessitat i pressió per guanyar cada partit.”

Tot i així des del club es confia en les possibilitats de l’equip, que encara el repte amb ganes i molt unides.

Ángel Palacios, coordinador esportiu Club Vòlei Olot:”Jo tinc molta confiança amb l’equip. És un bon equip, el mateix de la temporada passada. És veritat que no estan sortint del tot les coses, com tothom pensava, però també ens falta una mica de sort. Ara ja porten dos partits seguits guanyats i pot ser que entrem en una dinàmica més positiva, que pot ajudar a l’equip a afrontar aquesta segona fase.”

De moment l’equip està situat a la tercera posició i per tant en places de permanència. Per endavant queden tretze partits per aconseguir el repte. Aquest dissabte difícil prova de foc contra el Sant Cugat a casa, a partir de dos quarts de cinc de la tarda.