Sant Jaume de Llierca i Bosc de Tosca s’enfronten dissabte per seguir el ritme de la part alta de la lliga

Al futbol amateur, dissabte es viurà un nou derbi a la Segona Catalana: Sant Jaume de Llierca i Bosc de Tosca voldran guanyar per no perdre el ritme de la part alta de la classificació. El matx enfrontarà dos equips que necessiten la pilota per generar perill a la porteria contrària.

Són els dos equips de la comarca més ben situats a la classificació de Segona Catalana, i s’enfronten entre si aquesta jornada: el Bosc de Tosca, quart, visita el camp del cinquè, el Sant Jaume de Llierca, dissabte a les quatre de la tarda. Els dos arriben en bona dinàmica, amb dotze punts dels últims quinze, i no volen perdre ritme amb la part alta de la classificació.

Jan Miquel Salavedra, entrenador CEF Bosc de Tosca: “Tots els rivals són difícils, s’està demostrant. Hem d’intentar fer-ho el màxim de bé possible per guanyar el proper partit, que és el que ens toca.”

Separats per només tres punts, els dos es caracteritzen per voler sortir amb la pilota jugada i generar perill a través de la possessió. El Sant Jaume, que només ha perdut un partit a casa en tot el curs, entén que aquest xoc entre estils similars els obligarà a fer un sobreesforç per retenir l’esfèrica.

Joan Sánchez, entrenador CF Sant Jaume de Llierca: “És un equip molt sòlid i contundent, dels que els agrada tenir la pilota. Per mi el Bosc de Tosca és dels millors de la categoria i per això estan on estan. Fa anys que estan a la Segona Catalana, amb la mateixa base i sempre mostrant un bon nivell esportiu. És un equip molt fort.”

Els altres equips garrotxins de la categoria també disputen els seus enfrontaments dissabte com a locals: per una banda el Besalú rep el Cassà, a les quatre de la tarda. D’altra banda, el Santa Pau intentarà fer caure més l’Abadessenc en la lluita per evitar el descens, a partir de dos quarts de cinc.

Deixa un comentari