El gastrònom garrotxí Pep Nogué dirigeix l’escola de cuina Culinary Institute of Barcelona

El gastrònom garrotxí ha impulsat la creació d’una escola de cuina privada a Barcelona, el Culinary Institute of Barcelona, del qual és soci fundador i director de gastronomia. L’escola neix com un projecte formatiu basat en la innovació i l’experiència.


Alta cuina i formació s’uneixen en el darrer projecte del gastrònom garrotxí Pep Nogué, l’escola privada de cuina Culinary Institut of Barcelona, el CIB. Inaugurat aquest mes de gener al carrer Santander de la capital catalana, el centre neix com un projecte centrat en la innovació, que es diferencia de la resta d’escoles de cuina.

Pep Nogué, Director Gastronòmic Culinary Institute of Barcelona:  El CIB ha de ser la millor experiència formativa que tinguis a la teva vida. Això ho dissenyem a partir de com dissenyem les classes, de com les vivim i no només que hi hagi una colla de professors sinó aprendre també dels grans mestres de la cuina com són els pastors, els pescadors…

El Culinary Institute of Barcelona ofereix títols propis de xef i en gestió de restaurants, d’entre 6.000 i 20.000 euros. Estan pensats per a alumnes amb caràcter emprenedor, que adquireixin una bona base en tots els sentits però s’especialitzin al màxim.

Pep Nogué, Director Gastronòmic Culinary Institute of Barcelona: Avui en dia un cuiner no ha de saber només cuina, ha de tenir una gran cultura i no només culinària. És molt important amb el tipus de cuina tan global que tenim, que el cuiner s’especialitzi.

El gastrònom de Sant Joan les Fonts és un dels socis fundadors i el director gastronòmic de la nova escola barcelonina, amb una clara vocació internacional. Entre el professorat hi ha el també garrotxí Pere Planagumà.

Deixa un comentari