Els alcaldes de Sant Feliu de Pallerols, Bianya, Les Preses, Riudaura i Torelló participen en una trobada per explorar com compartir serveis

Junts per Cat de la Vall d’en Bas va promoure ahir una trobada d’alcaldes a Can Trona, per estudiar possibles sinergies entre ajuntaments. Van participar-hi quatre batlles de la Garrotxa i també l’alcalde de Torelló, juntament amb el candidat del partit a la Vall, Toni Arimany. Carles Puigdemont va intervenir a l’acte a través d’un vídeo.


Explorar possibles sinergies per tal de compartir serveis entre consistoris era l’objectiu principal de la trobada d’alcaldes que va tenir lloc aquest dijous al vespre al Centre de Cultura i Natura de Can Trona, a la Vall d’en Bas. És una iniciativa de Junts per Catalunya a la Vall, la candidatura encapçalada per Toni Arimany per a les properes eleccions municipals.

Toni Arimany, Alcaldable Junts x Cat Vall d’en Bas: Avui tenim els alcaldes de Torelló, Sant Feliu de Pallerols, Bianya i Riudaura però podrien haver vingut d’altres, per buscar sinergies en temes del dia a dia de cada ajuntament.

L’acte va finalitzar amb un vídeo de la trobada amb Carles Puigdemont, on l’expresident de la Generalitat va parlar de la seva relació amb la Vall d’en Bas i va desitjar sort a Arimany com a alcaldable. Precisament, el grup municipal ja ha presentat de forma oficial la seva llista.

Toni Arimany, Alcaldable Junts x Cat Vall d’en Bas: La llista ja la tenim tancada, amb gent representativa de tota la Vall, de tots els sectors i barriades. Crec que tenim un equip molt potent.

El partit també està donant a conèixer algunes de les propostes que té per al municipi si accedeix a l’alcaldia, com ara fer millores al carrer Ample de Sant Esteve d’en Bas o potenciar la Fira de Sant Nicolau.

x