Ernest Bassols dimiteix com a entrenador del Besalú i el substitueix el garrotxí Manel Puigvert

Ernest Bassols ja no és entrenador del Besalú. Bassols, que també és president del club, ha presentat la seva dimissió a la resta de la junta directiva, arran de la situació esportiva que viu l’equip. Els verd-i-blancs acumulen tres derrotes consecutives a la Segona Catalana, l’última per 7 a 0 al camp del Guíxols, i ocupa llocs de descens amb 18 punts després de 20 jornades, on els besaluencs han perdut la meitat dels partits disputats. El substitut de Bassols a la banqueta serà Manel Puigvert, exentrenador del Camprodon durant catorze temporades a la Segona Catalana, i que es va quedar sense equip a principis d’aquesta temporada. Bassols espera que el canvi a la banqueta capgiri la dinàmica del club.

x