La UE Olot busca treure’s l’espina clavada del partit de la primera volta contra el València Mestalla a Paterna

La Unió Esportiva Olot s’enfrontarà aquest diumenge al València Mestalla, últims a la lliga. A la primera volta els valencians es van imposar per zero a tres al municipal però des de llavors només han aconseguit una victòria a la lliga. L’Olot afronta el partit amb les baixes de Cosme i Barnils però recupera Guzmán.


La Unió esportiva Olot visitarà, aquest diumenge, els coers de la lliga el València Mestalla. Un dels equips forts de la categoria en hores baixes i que ja van ser capaços de guanyar a els de Raúl Garrido a la primera volta per un contundent zero a tres. Des de llavors només han guanyat un partit a la lliga i encadena tres derrotes i un empat.

 Raúl Garrido, entrenador UE Olot:”És un al·licient més per nosaltres, perquè aquell va ser l’únic partit de la temporada que l’equip no va estar bé. I tenim aquest espina clavada, per això volem fer un bon partit, perquè els record de l’anada no van ser bons.”

Garrido va destacar en roda de premsa el fet que no és normal que un equip de la categoria del València Mestalla es trobi en aquesta situació i que seria clau guanyar-los per tal de descartar-los a la classificació.

Raúl Garrido, entrenador UE Olot :”Molt perillós. No és real aquest classificació perquè és un filial d’un equip de primera divisió. Conec bé els jugadors i hi ha molt de nivell, però per circumstàncies estan a baix. Si guanyem significaria que hi ha un rival, com va passar l’altre dia amb el Conquense, que per nosaltres, almenys, quedaria eliminat.”

Pel que fa al joc que esperen, l’entrenador de la Unió Esportiva Olot preveu gols i alternança de moments per part dels dos equips.

Raúl Garrido, entrenador UE Olot:”Són partits del València Mestalla. Jo els he vist a Paterna en directe i després fora de casa, i sempre hi ha molts gols i molta alternança en el joc i hi ha situacions de gol, i per això hem d’estar certers.”

Els olotins afrontaran el partit amb les baixes de Cosme i Barnils, tot i que recuperen Guzmán per aquesta setmana. Pel que fa a Eloi Amagat, Garrido assegura que s’està adaptant ràpidament però que encara no té clars alguns conceptes de funcionalment del joc de l’equip. El partit es jugarà a Paterna a partir de les dotze del migdia.