La Unió Esportiva Olot tindrà un equip de veterans

Els exjugadors de la Unió Esportiva Olot es tornen a posar les botes: futbolistes com Roger Vidal, Jordi Dot, Abel Solé o Pep Picart formaran part del nou equip de veterans que tindrà l’entitat, dirigit per Quim Berga a la banqueta. Ja tenen dia d’entrenament fixat i camp, i el primer partit previst: el proper 23 de març, els jugadors participaran als actes del centenari del Figueres. D’aquí va sortir la idea de fer un equip de veterans.


Pep Solés, Ex-jugador de la Unió Esportiva Olot: “”Li vaig preguntar a l’Abel Solé per anar a disputar un partit a Figueres, i em va respondre que no hi havia cap problema, ni per a ell ni per a aconseguir una quinzena de jugadors per a participar-hi. Per tant, vam aprofitar l’ocasió per tirar endavant amb un equip de veterans.”

La plantilla està oberta a tots els jugadors que han passat al llarg de la seva història per la Unió Esportiva Olot amb ganes de fer esport. D’aquesta manera, s’afegeix un nou equip a una entitat que ja tenia gairebé tota l’escala complerta de formacions.

Pep Solés. Ex-jugador de la Unió Esportiva Olot: “Actualment, crec que era el que faltava a la Unió Esportiva Olot: tenim molts equips, però cap de veterà”.

L’equip de veterans no té previst disputar cap competició regular pel moment, centrat més en jugar partits esporàdics, però no es descarta que en un futur es pugui organitzar algun tipus de lliga amb els clubs històrics de la zona.

x