El CEF Bosc de Tosca s’emporta els tres punts davant el CF Sant Jaume en un derbi molt intens (0-1)

Un dels partits de la temporada. El CEF Bosc de Tosca va superar aquesta tarda el CF Sant Jaume per la mínima en un partit molt intens. Els visitants van marcar l’única diana del partit al minut 25. Tot i que cap dels dos conjunts va aconseguir dominar el partit, el Sant Jaume no va obtenir el premi del gol. El Bosc de Tosca s’emporta tres punts claus per seguir a la quarta posició de la classificació, justament davant del Sant Jaume.

Sant Jaume de Llierca va ser dissabte a la tarda l’escenari d’un dels derbis de Segona Catalana. El Bosc de Tosca va guanyar el Sant Jaume per la mínima en el partit corresponent a la jornada número 21 de lliga. El matx va ser molt igualat i cap dels dos equips va aconseguir apoderar-se de la possessió de la pilota.

Joan Sànchez, entrenador CF Sant Jaume: “Sabíem que tots els derbis són complicats. Tenen un plus de competivitat i són partits atractius, com s’ha vist. Ha sigut un bon partit de futbol, on tots dos intentàvem tenir l’iniciativa de la pilota. Hi ha hagut estones per tot. Jo crec que a la primera meitat potser hem tingut alguna ocasió que hauríem d’haver mirat de finalitzar”.

La primera meitat va estar molt disputada. Els groguencs van començar més forts el duel que els blanc-i-vermells. El conjunt visitant va disposar de dues clares ocasions de gol, però l’àrbitre les va anul·lar per fora de joc. Al minut 25, una bona jugada del Bosc de Tosca va permetre a l’equip de Miquel Salavedra avançar-se en el marcador. El gol va donat ales al Bosc de Tosca, que ho va seguir intentant. El Sant Jaume tampoc es va rendir i va buscar l’empat fins al final de la primera meitat del partit.

Miquel Salavedra, entrenador CEF Bosc de Tosca: “És una victòria molt valuosa, perquè vam perdre els tres primers punts a casa. Vulguis o no, els havíem de recuperar quan més aviat millor. Veníem en un camp molt difícil, un derbi, un partit disputat com el que s’ha vist” A la primera part sobretot, hem tingut bastantes arribades que ens podien haver permès anar amb el marcador una mica més ampli”.

La segona part va ser molt més intensa. El Sant Jaume va tenir ocasions de gol per poder aconseguir l’empat, però no va ser així. El Bosc de Tosca va buscar sentenciar el matx, però tampoc ho va aconseguir. El matx era vibrant i cap dels dos conjunts podia permetre’s el luxe de relaxar-se. Quan va acabar el temps de descompte, l’àrbitre va xiular el final d’un partit molt emocionant. El Bosc de Tosca segueix a la quarta posició de la classificació i el Sant Jaume, a la cinquena. Un derbi trepidant.

x