La CUP presenta la campanya ‘Decidim Olot’

La CUP d’Olot va celebrar dissabte al matí una nova assemblea i va fer pública la campanya ‘Decidim Olot’. La formació va compartir els resultats d’un procés que ha durat mesos per recollir propostes, idees i projectes. L’objectiu, millorar la vida de la població olotina. La Candidatura d’Unitat Popular va presentar la campanya amb 557 propostes. Tothom pot consultar-les, millorar-les i proposar-ne de noves a través del web www.decidimolot.cat.

Lluís Riera, CUP Olot: “Durant una sèrie de mesos, ens hem reunit amb professionals, amb persones concretes de cada sector, amb grups humans diferents, per poder anar recollint propostes. Passem de la protesta a la proposta. La CUP presenta avui públicament 557 propostes, fruit de tot aquest període de treball”.

Amb l’objectiu de facilitar la participació de la gent que utilitza menys internet, la CUP va anunciar que s’han dipositat quatre bústies físiques. Aquestes es troben a l’Orfeó Popular Olotí, el Casal de Sant Miquel, el Casal de Bonavista i a la Pastisseria Cacau, on es poden deixar per escrit. A més, un grup de persones voluntàries també portaran butlletes a les bústies dels domicilis, per assegurar que tothom té l’oportunitat de dir-hi la seva.

Lluís Riera, CUP Olot: “A partir d’aquí, nosaltres obrim encara més a totes les persones que viuen a la ciutat d’Olot, a que puguin participar activament. Ho fem a través de la campanya ‘Decidim Olot’. ‘Decidim Olot’ està parlant i incidint a tota la societat olotina. Totes les persones que viuen aquí a la ciutat tenen la capacitat de’aportar una sèrie d’idees, per fer que Olot sigui millor”.

La formació assembleària va habilitar el seu contacte de WhatsApp i el correu electrònic, a banda de la pàgina web interactiva. Les mateixes dades es poden trobar al web www.decidimolot.cat. Des de la CUP asseguren que la campanya Decidim Olot no està pensada de cara a les municipals sinó que forma part de la seva metodologia de treball a llarg termini. De fet, el partit encara no ha confirmat si es presenta o no als comicis del maig ni amb quin candidat o candidata ho farà.

x