Sant Feliu de Pallerols ha acollit la IV Trobada de Els ulls de ‘El Temps’ d’Olot Televisió

Dissabte a Sant Feliu de Pallerols es va celebrar la quarta edició de la trobada Els Ulls de ‘El Temps’ d’Olot Televisió a Sant Feliu de Pallerols. Aquesta va ser una jornada de convivència entre els les persones que col·laboren en aquest espai enviant fotografies.


Un any més els aficionats a la meteorologia garrotxins van trobar-se dissabte per compartir coneixements a Sant Feliu de Pallerols. Es va celebrar la quarta edició de la trobada Els ulls de ‘El Temps’ d’Olot Televisió’, on s’hi van reunir totes les persones que amb les seves imatges fan possible aquest espai.

Luismi Pérez, meteoròleg: “És l’essència d’una informació del temps que es basa en poder tenir una unes dades meteorològiques que es poden tenir de forma automàtica però sobretot i molt especialment la base està en la informació més arrelada al territori i les dades que aporten els mateixos receptors”

La jornada va ser un espai de reunió i convivència entre tots els col·laboradors però també una diada de formació on es van explicar les particularitats del temps a la Garrotxa així com els diferents fenòmens meteorològics que es donen a la comarca.

L’espai de El Temps d’Olot Televisió s’elabora diàriament amb les fotografies dels col·laboradors. Aquestes es poden fer arribar al correu electrònic eltemps@olot.tv.