Un cotxe estacionat al Carrer Joan Maragall d’Olot es desfrena i impacta contra un vidre del gimnàs Olot Center Gim

Aquest migdia s’ha produit un incident, sense conseqüències personals físiques, a la ciutat d’Olot després que un turisme s’hagi encastrat al vidre del gimnàs ‘Olot Center Gim’ situat a la Carretera Santa Pau. Segons ha informat la Policia Municipal d’Olot, el vehicle, amb dos menors al seu interior, s’hauria desfrenat de recules des del Carrer Joan Maragall, impactant contra el vidre del gimnàs. Per sort, en el moment que el vehicle ha creuat la Carretera Santa Pau no travessava cap altre vehicle ni cap vianant. Ha sigut un membre del cos de la mateixa Policia Municipal qui ha vist el cotxe al cim de la vorera i contra el vidre quan passaven cinc minuts d’un quart de dues del migdia.

x