Una Unió Esportiva Olot erràtica perd al camp del València Mestalla per dos gols a zero

Derrota de la Unió Esportiva Olot al camp del valència Mestalla per zero gols a dos. Una errada de Ginard a la primera part i el gol de Lolo Pla als segons 45 minuts van condemnar als garrotxins, que no van ser capaços de lluitar pel partit contra els coers de la lliga.


La Unió Esportiva Olot va caure diumenge en el duel que els enfrontava als coers de la lliga, el València mestalla, que de ben segur que sortirà de la zona perillosa de la taula amb partits com el d’ahir, en el qual va ser molt superior als garrotxins.  Malgrat els jugadors de Raúl Garrido van tenir diverses arribades a la porteria rival, van ser els locals qui es van avançar en el marcador, després d’una errada del porter Ginard, al minut 14 de partit, un gol de Sebas Moyano.

A la segona part la Unió Esportiva Olot no va reaccionar, tot i tenir alguna arribada, i ja a les acaballes del partit, en una contra mal defensada pels olotins i que va saber aprofitar molt bé Lolo Pla, que va encarar sol davant de porteria per sentenciar el partit.

Amb aquesta derrota la Unió Esportiva Olot allarga la mala ratxa fora de casa, i és que no guanyen des del mes de novembre, tot i mostrar-se molt solvent a casa. Els de Garrido es mantenen setens a la lliga, lluny del descens, però amb un grup de quatre equips que estan només a tres punts. La setmana que ve partit complicat a casa, davant el Barça B, un rival directe si l’equip vol lluitar pel play-off d’ascens a segona.

x