Els equips femení i masculí del Club Volei Olot s’apropen a la permanència amb una doble victòria aquest cap de setmana

El Vòlei Olot ha viscut un cap de setmana rodó: tant l’equip sènior masculí com el femení estan implicats en la lluita per evitar el descens de categoria, i els dos han aconseguit bons resultats per assolir el seu objectiu. Per una banda, l’equip masculí està a punt de certificar matemàticament la salvació, després de guanyar el penúltim classificat, el Víkings Prat, per un rotund 3 a 0 al Pavelló Municipal d’Esports d’Olot. Els jugadors de Quel Roca van ser clarament superiors al seu rival, amb parcials amplis a cada joc. Per la seva banda, l’equip femení es va imposar al Sant Cugat, també per 3 a 0, i ara per ara és l’únic equip de la fase de permanència que ha guanyat els dos partits disputats fins al moment.


En futbol, el Bosc de Tosca va guanyar per 0 a 1 al Sant Jaume de Llierca, en el derbi garrotxí de la jornada de Segona Catalana. Pol Serra va aconseguir batre la porteria del filial de l’Olot quan passaven 25 minuts de joc, i s’aferren a la part alta de la classificació. Pel que fa als altres enfrontaments de la categoria, el Santa Pau va empatar 1 a 1 contra l’Abadessenc, en una part per a cada equip. I Manel Puigvert va debutar amb victòria a la banqueta del Besalú, que es va imposar per 1 a 0 al Cassà i agafa aire a la zona baixa de la taula. A la Quarta Catalana, el líder Sant Roc va guanyar 0 a 2 al camp del Montagut, convertint-se en el primer equip que venç al feu vermell, i resisteix així l’empenta de Les Preses. Però la jornada futbolística es va completar diumenge amb la celebració de la millor lliga del món a la capital garrotxina. Tot i jugar a casa, només el Club Atletisme Garrotxa Vermell es va imposar al seu rival, per 11 a 1 al MAP Negre. El groc i el blau van perdre els seus respectius partits contra el Figueres.