Alzamora Packaging estrena un laboratori per a la co-creació amb els clients

L’empresa garrotxina Alzamora Packaging ha inaugurat un nou espai d’innovació i creació. Aquest permet treballar conjuntament amb el client en la creació i concepció de nous productes a la vegada que accelera tot el procés de desenvolupament de la idea.


Aquest és l’Alzamora Lab, el nou espai de co-creació de l’empresa garrotxina Alzamora Packaging que permet a la companyia accelerar el procés de desenvolupament d’idees amb els clients. L’espai s’ha creat amb la idea de generar un entorn d’experimentació on poder treballar conjuntament amb els clients i dur-hi a terme activitats de co-creació que permeten agilitzar el procés de desenvolupament de la idea.

Javi Miranda, departament de compres Alzamora Packaging: “El que abans era un procés molt més llarg amb varies reunions, fer maquetes, anar a visitar-los, etc. Ara ara ho podem concentra0 molt més, en un matí som capaços d’abançar molt en aquests projectes, perquè hi tenim tot aquí”

El laboratori ja s’ha posat en pràctica amb alguns clients i la resposta ha estat positiva.

Javi Miranda, departament de compres Alzamora Packaging: “La resposta que estem tenint dels clients és molt bona, ho valoren molt positivament perquè és una sala que convida a la creació, co-creació, al desenvolupament i  a fer coses noves”

L’espai està concebut per seguir afavorint el treball de l’equip d’Innovació, al que Alzamora dóna molta importància. El laboratori consta de tres espais, un showroom on es mostren productes de l’empresa i que poden aportar idees en el desenvolupament de nous pacs, una zona de treball que convida a participar de forma activa en el procés de co-creació i una zona de descans, feta amb fusta reciclada de palets que serveix també per potenciar la creativitat sostenible.

Deixa un comentari