El Vòlei Olot sènior masculí té a tocar la permanència a Primera Divisió i només els falten tres punts per aconseguir-la

El Vòlei Olot sènior masculí pràcticament ha aconseguit la permanència a la Primera Divisió estatal. Els olotins van superar el Víkings Prat dissabte per un contundent 3 a 0, i només els falten sumar tres punts per assegurar-se la salvació matemàtica. Els de Miquel Roca només han deixat de sumar en cinc dels setze partits que portem del curs.

La visita del penúltim classificat de la Primera Divisió, el Víkings Prat, era una oportunitat única perquè el Vòlei Olot aconseguís fer un pas decidit cap a la permanència. Des del primer moment, els jugadors de Miquel Roca es va fer fort sobre la pista, agafant avantatges clars respecte els del Baix Llobregat, i fent-se fort en els bloqueigs i els atacs sobre la xarxa. El primer parcial ja va deixar entreveure la tònica del partit, amb un resultat de 25 a 16 favorable a l’Olot. El Prat no va reaccionar, i el segon set també va passar sense complicacions pels locals: amb el 25 a 19, el matx s’anava decantant de forma inexorable pels olotins. Al tercer i definitiu set, l’Olot es va relaxar un xic, i els Víkings van veure una mínima possibilitat de treure alguna cosa positiva del partit. Però els de Miquel Roca van recuperar el to de seguida, per acabar guanyant el punt per 25 a 22. Al final, 3 a 0, i la grada eufòrica al comprovar que l’Olot s’allunya del descens gairebé de forma definitiva.

Segons el web de la Federació Espanyola de Voleibol, l’Olot encara no estaria salvat: el separen quinze punts respecte el Víkings, però el Prat hauria de guanyar tots els seus partits de forma rotunda per atrapar els garrotxins, un fet poc probable en un equip que només n’ha guanyat dos dels setze disputats fins al moment.

 

x