La ‘Millor Lliga del Món’ passa per Olot amb la participació d’una dotzena d’equips

Aquest diumenge es va dur a terme a les instal·lacions del Pavelló Municipal d’Esports la segona fase de la lliga dels millors, amb dotze equips participants, entre els quals tres equips del Club Atletisme Garrotxa.

Aquest diumenge es va iniciar la segona fase de la lliga dels millors de futbol per a persones amb discapacitat intel·lectual on hi van participar diversos equips del Club Atletisme Garrotxa.

Concretament, dotze equips gironins iniciaven la segona fase de la lliga a les instal·lacions del Pavelló Municipal d’esports, repartits en dues pistes, en una matinal carregada de partits.

Pel que fa als resultats dels tres equips que participaven a la lligueta, el conjunt groc del Club Atletisme garrotxa va perdre per set gols a un contra el Figueres, l’equip blau va caure, també contra el Figueres per un gol a tretze, mentre que els vermells van guanyar per onze a un al MAP negre.

La millor lliga del món ja porta al seu damunt dotze edicions, en una eina clau d’inclusió social pels seus participants i per tal de normalitzar, com diu el president del Club Atletisme Garrotxa David Juvanteny, el fet que tothom pugui practicar un esport, com en aquest cas el futbol.