Dos homes han estat atropellats aquest dimecres al matí a Olot sense conseqüències greus

Al voltant de 3/4 de 8 del matí dos homes han estat atropellats per un turisme a la carretera de la Canya d’Olot, a l’altura de la intersecció amb el carrer dels Garganta. Per causes que es desconeixen, el conductor del turisme no ha advertit els dos homes, que travessaven convenientment pel pas de vianants i que han hagut de ser traslladats a l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa pel Sistema d’Emergències Mèdiques, que hi ha desplaçat dues ambulàncies. Les dues persones han estat valorades al servei d’urgències del centre hospitalari com a usuaris banals i posteriorment han estat donats d’alta. Fins al lloc de l’accident també s’hi han desplaçat diverses dotacions de la Policia Municipal d’Olot. L’accident ha obligat a tallar la circulació en un dels sentits de la marxa durant alguns minuts. S’ha donat pas alternatiu, la qual cosa ha provocat circulació del trànsit lenta al voltant de les 8 del matí.

x