Ja estan obertes les inscripcions per a la 2a edició de la Cursa de la Dona de Sant Joan les Fonts

La 2a edició de la Cursa de la Dona de Sant Joan les Fonts es durà a terme el proper diumenge 31 de març a les 10 del matí. Van ser un grup de veïns i veïnes del municipi qui van posar en marxa aquesta iniciativa que l’any passat va comptar amb gairebé 1.400 participants de totes les edats.

Neus Verdaguer, Organització: “La  Cursa de la Dona té el mateix recorregut que l’any passat, totalment adaptat perquè el que volem és que participin persones de qualsevol condició física i edat. Llavors sortirem del Prat de les Coromines, a diferència de l’any passat que vam sortir del Pavelló, aquest any hem decidit centralitza-ho tot a les Coromines, tant l’arribada com la sortida”

En aquesta edició el recorregut es centrarà en la sortida des del  Prat de les Coromines, continuant per l’Església de Sant Joan les Fonts, travessant el Pont Romànic i La Canya i tornant per  la zona coneguda com el Terra Vermell cap al Prat de les Coromines altra vegada.

Neus Verdaguer, Organització: “És una ruta d’uns 6 quilòmetres aproximadament però amb molt poc desnivell i que per tant poden anar-hi cotxets, cadires de rodes i tothom qui ho desitgi”

Les inscripcions ja es poden dur a terme de forma presencial a l’Ajuntament de Sant Joan les Fonts i per Internet, i els fons recaptats seran destinats a l’associació Oncolliga Girona, que ofereix tot tipus de suport als pacients de càncer i a les seves famílies.

Neus Verdaguer, Organització: “Ja hem obert les inscripcions. El preu fins el dia 28 de febrer és de 8 euros i tenim una inscripció reduïda de 3 euros per als nadons de 0 a 3 anys. A partir de l’1 de març el preu de la inscripció és de 10 euros i els nadons 5 euros”

Enguany s’espera que el nombre de participants segueixi augmentant i d’aquesta manera també ho facin els fons recaptats per destinar a Oncolliga Girona.