La Unió Esportiva Olot baixa el rendiment fora de casa però ho compensa millorant la seva fortalesa com a local

L’Olot ha revertit el mal inici a l’Estadi Municipal del primer terç de la temporada, però el seu rendiment com a visitant ha decaigut. Fa sis partits que no marca un gol fora de casa, i els últims tres partits a camp contrari els compta per derrotes. El tècnic Raúl Garrido admet que els punts a fora els servirien per créixer a la categoria.

Aquest gol contra el Vila-Real B és el darrer que ha marcat la Unió Esportiva Olot com a visitant. Va ser el passat 10 de novembre, en la seva victòria al camp del líder per 1 a 2; un resultat que certificava els garrotxins com un dels millors equips visitants de la categoria. Des de llavors, però, el rendiment fora de casa ha baixat. Només s’ha aconseguit 3 punts de 18 possibles, sumant tres empats i tres derrotes, aquestes de forma consecutiva en els últims desplaçaments. Tot i que la situació no és alarmant, amb 13 punts aconseguits en 12 partits com a visitant, la plantilla sap que per seguir a la part alta ha de recuperar la línia positiva a camp contrari.

Raúl Garrido, tècnic de la Unió Esportiva Olot: “Es podria millorar però els 13 punts no són una xifra dolenta. Però per seguir creixent necessitem els punts de fora. Ha passat molt de temps des de la darrera victòria a fora i hem de tornar a guanyar com a visitant.”

Malgrat el bagatge negatiu dels darrers enfrontaments com a visitant, els punts acumulats pels olotins fora de casa a la jornada 24 són superiors als d’altres temporades. A la 2013/14 i a la 2017/18, es van aconseguir només quinze punts en tot el curs, dos més dels que ha sumat fins ara l’Olot, i ja s’ha superat àmpliament els números de l’any del descens, on es van obtenir vuit punts en tota la lliga com a visitant. A més, el rendiment a casa ha millorat moltíssim. Durant el segon terç de la lliga, l’Olot ha sumat quatre victòries i dos empats a l’Estadi Municipal, uns resultats que l’han permès estar en una situació còmoda a la classificació.

 

 

 

 

 

 

 

x